Ambachtelijk
timmerwerk

 

Wij bedenken, bouwen en creëren

 

copyright © - mooke.nl

Brünken biedt voor elk interieur en stijl een bijpassende deur, het assortiment aan deuren is divers en bestaat uit verschillende modellen en uitvoeringen.

Het  assortiment deuren varieert tussen een sierlijke klassieke deur, deuren met een modern effect tot aan plafondhoge deuren voor meer klasse in een woning. Wij werken met verschillende bekende deur leveranciers als o.a. Berkvens, Skantrae en Weekamp. Zit de gewenste deur er niet bij? Geen probleem, dan produceren wij deze in eigen werkplaats.

 

Een sfeervolle entree

De voordeur is het visitekaartje van jouw huis. Het model, de kleur en het deurbeslag bepalen de uitstraling van jouw woning en geven daarbij jouw smaak weer. Voor elke woning hebben wij een passende stijl. Met een Skantrae buitendeur ga je niet alleen voor een stijlvol model, ook kies je voor veiligheid en kwaliteit.

Al onze buitendeuren worden voorzien van een meerpuntssluiting met een drie sterren politiekeurmerk veilig wonen. Desgewenst kunnen we de sensoren van een bestaand alarmsysteem integreren in het kozijn zodat er geen opbouw sensoren meer zitten.

 

Binnendeuren

 Net als bij de voordeuren zijn er voor binnendeuren legio mogelijkheden. Zowel alle binnendeuren zijn verkrijgbaar in een opdek of stompe uitvoering. Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen met speciale paumelles. Hebben deze deur ook iets gemeen? Jazeker, ze zijn namelijk geschikt voor iedere toepassing: van woonkamer en slaapkamer tot keuken en badkamer.

 

Neem contact met ons op en laat je adviseren!