Vacature Werkplaats Timmerman

15-10-2017 om 23.59

 

Brünken Timmerwerken uit Venlo is al meer dan een eeuw bekend met het klassieke ambacht van timmerwerken . Dit bedrijf bestaat al sinds 1892 en is vanaf 1967 overgenomen door de familie Brünken.

Wij zijn een divers timmerbedrijf. We maken en plaatsen houten kozijnen , deuren ,dakkapellen , trappen en interieur werk. Verder moet u denken aan werkzaamheden, zoals gevelbetimmering, plafonds en binnen afwerking. Van kleine tot grote projecten.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime werkplaats timmerman. Dit houdt in het schaven, opsluiten, spuiten en afhangen van deuren en raamvleugels. Men wordt, indien nodig, ook ingezet in de buitendienst voor het plaatsen van kozijnen.

Wij zijn op zoek naar: iemand met een goed technisch inzicht als het gaat om timmerwerkzaamheden. Men moet beschikken over een diploma in de richting van ‘Allround timmerman ; Bouw- en Werkplaats’ niveau 3 en 5 jaar relevante werkervaring. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, maar ook in teamverband. Iemand die leergierig is, flexibel en streeft naar kwaliteit. In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden jou: een leuke afwisselende baan. Je komt te werken in een leuke, gemotiveerd en ervaren team. Goede arbeidsvoorwaarden conform cao timmerfabrikanten.

Denk jij dat deze baan bij jou past? Kom jij ons team versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar Ruud Brünken – info@brunken.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht op onze site www.brunken.nl of kunt u bellen met 077-3519752.